Zonder kennis van profetie geen kennis van de Bijbel

Schrijver en presentator Paul McGuire spreekt met de welbekende schrijver Thomas Ice over de betekenis van het letterlijk nemen van de Bijbel en de betekenis van profetie voor het begrijpen van de Bijbel en tot welke dwalingen dit kan leiden. Nederlands ondertiteld.

5 thoughts on “Zonder kennis van profetie geen kennis van de Bijbel

 1. Zó, had je dat gedacht.. ik download alsnog Bijbel-bestanden bij jou, want die van mij staan allen op videoformaat. Ik ben niet meer alleen, ik heb een schat van een meid leren kennen, gelovig, maar kent het Woord nog niet goed en het gaat stukken makkelijker als ze op mp3 formaat staan en je ze kunt beluisteren bij huiselijke bezigheden want ze heeft ook nog de opvoeding van twee jongens die aardig mijn richting opkomen, ze zijn wel iets ouder als die van jou, deze zijn al volwassenen.

  Die gozer van die brand heeft het niet overleeft, nog steeds onbekend hoe of het vuur is ontstaan.

  Nou groetjes maar weer! ;-)

 2. Wat leuk voor je Hans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doe je voorzichtig? Iets met broos vaatwerk enzo? Graag!

 3. Madam gaf vandaag dezelfde lulsmoes als al die wijven bij het NBC: Ik heb een relatie met de Heer en wil nooit meer een relatie met een man, het lijkt wel of er heel mijn leven een vloek op me ligt. Ik had gehoopt dat er uit de vriendschap een relatie zou ontstaan, niet dus!!

  Heb een zegen voor haar gebeden, zodat ik me van haar losmaak en me mijn humeur niet laat vergallen door vrouwen die niet de mannen die hun hebben belazerd vervloeken maar feitelijk eigenlijk elke man onder het zogenaamde superheilig te zijn – ja chantage zo ik zag bij een meid die uit de omgeving van Tiel kwam, had na mijn vraag net zo’n antwoord als Anja, liep na een paar weken met een ander die ze gewoon chanteerde!

 4. Hoi Hans, ik lees net je verhaal. Ik ben oprecht verdrietig. Jammer dat het zo gaat. Ik ben ondertussen in een andere ‘wave’ terecht gekomen. Zie mijn laatste post. Als je wilt babbelen kan je me altijd bellen.

 5. Mijn Pa zei altijd: Geen hand- maar een land vol! In deze tijds met het kroontjesvirus is de mens bevattelijker voor het evangelie en waar je ‘t verteld aan bijvoorbeeld leuke dames dan kan die ongelovige dame vast wel wat lesstof van node willen waar ik ze met alle liefde mee wil helpen en wie weet wat daaruit voortvloeit. Och nee, ik heb ‘t uit handen gegeven, de Heer weet ‘t en satan had me even bij m’n ‘kuch’ en laat me er desnoods eentje door de Heer in mijn armen of op schoot doen belanden. :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.