Wordt dit het merkteken van het beest?


Pastor J.D Faraq spreekt over het komende merkteken van het beest en wat dat zou kunnen zijn. Zeer indringend, leerzaam en waarschuwend. Welke beslissingen zullen we wellicht moeten nemen in de nabije toekomst?
Een puur Bijbelse blik op de huidige situatie in de wereld.
Nederlands ondertiteld.

2 gedachten over “Wordt dit het merkteken van het beest?”

  1. Erg bedankt voor het plaatsen van deze video Jaap! Ik heb ervan genoten. Faraq weet de zaken duidelijk uit te leggen, zonder iets op te dringen. Ik heb zelf 10 maanden, bijna dagelijks, aan de studie Openbaring gewerkt, en ben al langer de tijd van nu, aan het inpassen in wat komt….Het niet willen vaccineren, was dan ook vrijwel het eerste wat ik zei, toen men nog maar begon te spreken over een mogelijk vaccin. Ik zal vaker op internet naar deze spreker luisteren. Nogmaals dank en groet

  2. Dank je Sylvia.
    Ik luister ook geregeld naar hem. Een van de weinigen bij wie mijn tenen niet krom gaan staan na pakweg een kwartier luisteren.
    Daarom durf ik plaatsing wel aan. 😉

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.