“Nieuwe Wereldorde, trap er niet in!” – De Buitenplaats #3 met Ronald Heister


De Buitenplaats! Ybeltje Berckmoes praat één op één over de zachte kant van het leven.

In deze 3e aflevering een gesprek met Bossmaker Ronald Heister.
https://bossmaker.nl/

4 gedachten over ““Nieuwe Wereldorde, trap er niet in!” – De Buitenplaats #3 met Ronald Heister”

 1. Hoi ik ben op zoek naar meer info over deze meneer Ronald Heister. Is hij een wedergeboren bijbelgetrouwe christen? Heeft u daar informatie over? Hartelijk dank.

 2. Hallo Henriette, ik ken Ronald alleen van de video’s van ON.
  Wat ik uit zijn woorden opmaak is dat hij in elk geval de klok heeft horen luiden. Maar of hij een wedergeboren bijbelgetrouw christen is, dat kan ik niet beoordelen…..

 3. Hoi Jaap, Bedankt voor je reactie. Ja inderdaad. Hij werkt wel samen met Martin Geddes. En daar heb ik op een GAIA new age site een artikel van gevonden waarin hij het heeft over het collectieve bewustzijn, als in new age term. En ook het programma van Ybeltje is new age achtig. Ik hoop dat ze de ware Jezus Christus mogen leren kennen. Is deze site van u? En wat is uw kerkelijke achtergrond? Ik zie iets staan over Shalom Waddinxveen?
  Steeds meer christenen gaan het cabal achtige systeem zien. Wel opvallend dat new agers het oppakken. En dat de kerk, vooral de Nederlandse het laat liggen. Amir tsarfati heeft er wel mooie dingen over gezegd. En zelf vind ik skywatchtv uit amerika ook wel goede info geven vanuit christelijk perspectief, oa boek van Tom Horn: Shadowlands.

 4. Hoi Henriette, dank je wel voor je reaktie. Ik heb helemaal niks met new-age geneuzel, maar in dit geval geef ik Ronald en Ybeltje dan toch het voordeel van de twijfel. Opmerkelijk is wel dat ook op het oog ongelovige mensen toch doorhebben dat er iets helemaal mis is….ik hoop uiteraard met jou dat ze tot inzicht zullen komen van de Waarheid in de persoon van Jezus Christus ;-)

  Ik ben al geruime tijd buitenkerkelijk. Niet altijd zo geweest. Ik was van huis uit Nederlands Hervormd, maar daar heb ik me uit laten schrijven. Ook wel andere denominaties van binnen gezien, en een flinke kater overgehouden aan georganiseerd Christendom….

  Deze website wordt inderdaad door mij onderhouden. Mijn vrouw heeft haar eigen website https://www.debijbeloverdenken.nl en samen hebben we https://tiny.cc/bijbelmp3 gemaakt.

  Ik had n.a.v vragen informatie gevraagd over Shalom Waddinxveen, maar ik heb geen respons gekregen. Dat naar aanleiding van berichten op deze site over een sekte in Waddinxveen, waar ik destijds net op tijd weg ben gegaan.
  De bronnen die jij noemt ken ik deels ook, en er is zoveel meer. Maar er zit ook veel kaf onder het koren dus het blijft oppassen :-)

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.