Like A Biblical Plague, Hundreds of BILLIONS of Locusts Swarm East Africa

Hundreds of billions of them have conquered territory in at least eight countries, overwhelming governments and aid organizations while consuming crops and grazing land so rapidly that experts fear widespread famine.

3 gedachten over “Like A Biblical Plague, Hundreds of BILLIONS of Locusts Swarm East Africa”

 1. Even heel wat anders… je weet wellicht dat ik een hekel aan mijn moeder had, welnu deze nacht hoor ik mijn moeder mij vertellen over de moor die Jesaja leest en dat Filippus op zijn pad verschijnt en hem vraagt of hij verstaat wat de boekrol zegt. aandachtig luister ik naar mijn moeder waarvan in nadien me bewust werd dat het Ab die eigenlijk sprekende was… maar hoe het ook zij was het alsof mijn moeder vergiffenis vroeg voor wat zij al die jaren heeft gedaan, ik weet nu dat zij in de hemel is en normaal zonder ziekte en daar op mij wacht als die grote zalige dag straks komt!! En zojuist sloeg ik de liederen bundel zomaar ergens open en kwam terston op dat lied uit wat ik vol overgave heb gezongen – dit broer zie ik als een voorspanne dat het niet lang meer kan duren en dit wou ik met iemand delen en het is nu half drie in de ochten en ben diep ontroerd wat zich zojuist heeft voorgedaan.

 2. Oh, had jij een hekel aan je moeder dan? ;-) (geintje). Ja ik weet er van en ik weet ook hoe het je verteerd heeft al die jaren. Ik zie dit als een gift van de Heer. Zoveelste bewijs dat Hij leeft, en ook met jou individueel zo betrokken is. Je bent een gezegend mens Hans!!!!

 3. Hallo Hans…
  Mooi, om zoiets mee te maken.
  Dankbaar ook, wat een bemoediging voor anderen als ze dit lezen.

  Dicht bij onze Heere, zo kostbaar.

  Hans en Jaap, Vaders zegen en hartelijke groet van mij, Esther.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.