Het”spreken in tongen” of “tongentaal”

En wat er mis mee is…..een playlist in 8 delen.

De woestenij van de charismatische beweging Eerste deel van een serie van 8 video’s over het spreken in tongen, door Robbert Veen. Dit eerste deel geeft de inleiding.

4 thoughts on “Het”spreken in tongen” of “tongentaal”

 1. Spreken in tongen, ja, staat natuurlijk super interessant, helaas is het mijns inziens niet van onze tijd, destijds “gebeurde” het als Getuigenis, zij hoorden ieder hun eigen taal, geen vreemd koeterwaals waar geen touw aan vast te knopen was…

 2. Ik heb in kringen verkeerd waar mensen “het” hadden en anderen niet. Die anderen mochten geen taak meer in de gemeente doen. We moesten thuis maar gaan oefenen.

  Tja, met de Bijbel dicht kom je op de meest idiote ideeën zal ik maar zeggen….

 3. Dag Ben,

  Welkom. ik ken je van andere sites, recent op cip. Ik had daar ook een tijdje een account, ik lees af en toe even mee. Ik weet dat wij dezelfde
  opgestane Heer hebben, alleen verschil ik wel faliekant met je van inzicht over een aantal hangijzers. Of noem ze stokpaardjes. Zoals bijvoorbeeld wat jij de “Tora praktijk” noemt.
  IK kijk liever naar onze overeenkomsten. Zo ben ik het wel ZEER met je eens waar het over de islam gaat. Daarom mag je binnen. Maar maak het niet te bont, want anders krijg je met de mattenklopper :-)

  PS: Je kan als je op de site rondkijkt wel een aardige indruk krijgen waar we voor staan.
  MVG Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.