3 gedachten over “De één zijn dood…….”

 1. Surprise:

  Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde in mei voor een “populistische opstand” als niet de “vluchteling crisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober vorig jaar dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en nu zegt het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar:

  “We staan op de rand van een burgeroorlog.”
  En verder:

  “Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.”
  Volgens Calvar zou een volgende terroristische aanslag of massale wreedheden zoals we zagen in Keulen de vonk kunnen zijn die dit in gang zet.

  Bron: https://fenixx.news/2019/10/30/europa-op-de-rand-van-een-burgeroorlog/

 2. Even los van het migratievraagstuk, wat natuurlijk wel een ding is. Ik hoorde laatst nog over sprinkhanenplagen, en kijk hier, een vers bericht:

  https://www.knack.be/nieuws/wereld/sprinkhanenplaag-nu-ook-in-midden-oosten-400-keer-zoveel-sprinkhanen-als-we-niet-ingrijpen/article-normal-1582001.html

  Dan staan er ook genoeg oorlogen en conflicten op de kaart.

  Aardbevingen. Enz.

  De 70e week van Daniel komt eraan.

 3. Ja, als ergens het eten op is fladderen ze grote afstanden om ook daar hun buikje vol te eten, vries ze met miljarden in want het is immers een delicatesse, gefrituurde ‘grasshopper’… dit heet de contracties van een vrouw die aan baby werpen gaat doen, moet jij verstand van hebben, jij hebt er al twee.

  Ja de druk wordt steeds heviger… maar ik gaat prima… vandaag 1 filmpje gemaakt, heb er de hele dag over gedaan en dit is nog maar deel 1 van waar of ik heb gewerkt, d’r zit ook tekst bij… ben van vijfkanalen naar twee aan het gaan, het éne is Christelijk, het andere “soep” maar het trekt wel veel mensen aan. En vandaag ben ik heel vrolijk, misschien wel omdat er geen chemtrails meer zijn. Een dame in Nova Scotia zal wel in lachen uitbarsten zo melig als ik was. Ik plaats het filmpje wel even hier: https://youtu.be/UyHgtheY4GU

  Voor de leut nog even dit, was ik vergeten in te proppen:

  Mopper mopper.. vergeet ik toch helemaal dat verhaaltje van de Aldi er in te kwakken, mag hier wel hé? In de zomer van 1988 reed ik ‘n trekker-oplegger en die jongens die de boel op een pallet moesten stapelen hadden er weinig kaas van gegeten, ware het niet dat we een zeikerd van een chef hadden, zou ik het om stapelen, edoch daar was geen tijd voor, en je kan nog zo voorzichtig rijden, maar je weet van tevoren dat het een kolere-zooi achterin wordt. Oh, de vaste jongens knepen er gewoon tussen uit, dus uitzendkrachten werkten met uitzendkrachten – je hebt er die van geen toeten en blazen weten – en anderen die wél willen. Nou moest ik ergens in Amsterdam-Noord ergens lossen, en parkeerde de wagen zó, dat de laadklep op de stelcon-plaat landde want er vlak voor zat een diep gat. De chef van de super bliefde dat ik de trailer gewoon neer zette, dus al wat nog niet was omgevallen zou daar i.i.g. gaan, jam, honing en waspoeder zijn niet goed voor je schoenen, dus ben ik laarzen gaan dragen. De chef in het magazijn in Zaandam begon daarover te zeiken, dat ‘t niet representatief was, oh de stoep onder de troep wél zeker en niet te vergeten de trailer – mocht niet tegenspreken, kon opdonderen(laat ik me geen 2x zeggen, toedels.
  De volgende morgen is mijn 1e adres de Aldi, terwijl ik met een grote paardenbout op mijn schouder loop kom ik de chef weer tegen en roep hem: Hey, lul waar moet je je vlees hebben? Kijk, ik draag witte laarsjes, dat noemen ze in Haarlem bij Groenveld representatief! Steek dat vlees maar in je reet zei hij terug.. dat was kasie voor mij en loop naar zijn kantoor en boven op zijn papieren pleur dat poot van een knol. Daar had hij zeker een mannetje of drie bij nodig om die van z’n tafel te krijgen. hihihi

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.