Corona, kerkbezoek en galbulten

Al enige jaren volg ik regelmatig de video’s van ds. Robbert Veen. De manier waarop hij de charismatische waanzin op een groeiend deel van het “christelijke erf” bespreekt  (Charismania) vind ik persoonlijk onnavolgbaar . Ook wist hij feilloos de rotte plekken van de “There is More” organisatie bloot te leggen.

Ik legde een paar dagen terug weer eens mijn oor te luisteren op Youtube  en donderde bijna van mijn stoel. Als buitenkerkelijk gelovige ben ik in de ogen van ds. toch wel zeer slecht af.

Had uiteraard al geen corona nodig om uit ‘de kerk’ weg te blijven. Maar krijg spontaan flinke galbulten als het verhaal over deze boeg gegooid wordt.

 

Zie ook: “kerkbezoek” – Genade.info

2 gedachten over “Corona, kerkbezoek en galbulten”

  1. Denken jullie niet dat er ontzettend veel mensen zwaar teleurgesteld zijn dat kerken in deze enorme leugen getrapt zijn!!

  2. Ik denk dat mensen die oprecht zoeken naar de waarheid deze vinden.
    En tegelijkertijd denk ik dat de mensen die een uitvlucht zoeken om de waarheid gehoorzaam te zijn, deze ook zullen vinden.

    Ben je welwillend en oprecht ten opzichte van het Evangelie, of heb je een vooringenomen afkerige houding?

    Dat velen die zich Christen noemen vallen voor de massapsychose en betovering is teleurstellend maar was ook wel te verwachten.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.