4 thoughts on “Bang voor het virus?

 1. Zit je in een Engelse auto dat je rechts zit? Of ligt dat aan je phone.
  Ik zit in een risicofactor omdat ik vorig jaar niet alleen een hernia had, maar ook een longontsteking en ben daar nog niet van genezen, daarbij hebben ze ook geconstateerd dat mijn hart anders tikt als gewoon, onregelmatig en naast de betablocker slik ik bloedverdunners als ik het Coronavirus zou krijgen, dan zou het goed mis zijn en einde Hans Vosgezang.

  Maar….

  Psa 91:1  Die in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, die zal vernachten in de schaduw des Almachtigen. 
  Psa 91:2  Ik zal tot den HEERE zeggen: Mijn Toevlucht en mijn Burg! mijn God, op Welken ik vertrouw! 
  Psa 91:3  Want Hij zal u redden van den strik des vogelvangers, van de zeer verderfelijke pestilentie. 

  Ook al ben ik een rare vogel, Hij zal mij redden van de zeer verderfelijke pestilentie. En daar ga ik gewoon op staan. Gister had ik nog een stukje gefietst, dat mag morgen niet meer tot aan juni zo ik heb begrepen, ook dat overleven we wel, geen zorgen tot sint-juttemis – straks gaan we floep, Pesach begint op 8 april, treffend nietwaar, en daarna krijgen we onze Corona. ;-)

 2. Ik heb dit opgenomen met de achtercamera van mijn foon, ik had ook gezien dat het spiegelbeeld is.Kga checken of dat geflipt kan worden ;-)

 3. En wat betreft je inhoudelijke commentaar, AMEN. Je mag nog steeds de deur uit hoor, mits je afstand houdt….ik baal wel, nu mot ik op de snelweg ook 1,5 meter afstand gaan houden LOL

 4. Proest hahaha… ja ik zit zo’n beetje heel de dag op Twitter en soms weet je niet wat of er nou wel of niet is ingeschakeld en dat is nogal verwarrend.

  Het Moccona-virus is niet de boosdoener maar 5G wat het eerst werd aangesloten in Wuhan, nadien Korea en Italië. Wellicht bekend is 4G ook foute boel, want de flat en mijn ex die ik daarin achterliet werd na een paar maanden volgestouwd met UMTS-masten. Met 5G is het afgelopen met baby’s werpen, het tast je euh.. zaad aan, daarnaast doet zowel 4G als 5G je immuniteit geweld aan en samen met het griepje Corrona is de boel compleet. Als je Soros zegt, zeg je Illuminati en Agenda 21 en die laatste, het gepeupel moet dood!!

  Dat is ‘t zo’n beetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.