Arnold Karstens heeft aangifte gedaan tegen NOS Journaal

Prima initatief. Maar het zal wel afgeschoten worden door de “rechterlijke macht”

In 16 maanden ben ik gestuit op wat ik noem: een kwalijke zweem van georkestreerde christenhaat, antisemitisme en discriminatie van blanken. Nederlandse politieke partijen en presidenten, als Donald Trump, die niet de goedkeuring wegdragen van de NOS-redactie worden onfair behandeld. Daarentegen worden onderwerpen als kinderpardon, waar de redactie de NOS zich achter schaart, positief belicht. De NOS liegt met statistieken en verzwijgt humanitaire rampen indien niet opportuun. Er is sprake van sjoemeljournalistiek.

Journalist Arnold Karskens klaagt het NOS journaal en haar hoofdredacteur Marcel Gerlauff aan. Woensdag 27 februari heeft hij in Den Haag zijn aangifte gedaan op grond van de volgende artikelen; Art 1 van de grondwet; gelijke behandeling Art 217 van wetboek van strafrecht; discriminatie Art 323 van wetboek van strafrecht; misbruik overheidsgelden. Zie de Karskens Times

3 thoughts on “Arnold Karstens heeft aangifte gedaan tegen NOS Journaal

  1. Goed zo!geef ze maar op hun donder! Vorig jaar heb ik hier op je site mn frustratie en pijn geuit over de vreselijke misstanden in de Oostvaardersplassen,ik heb toen van dichtbij meegemaakt hoe er met de feiten word gedraaid, hoe er wordt gelogen!!
    Zelfs nog een lange mail hierover gestuurd naar t nieuwsprogramma van ‘family 7’ en niks gehoord…wat een tegenvaller!

    De hele media is corrupt! Ik heb t strijden voor de arme stakkers in de ovp moeten staken,kon t niet meer aan..maar de leugens die ons worden voorgeschoteld door de media…!

    Het heet niet voor niets ‘programma’ we worden geprogrammeerd met leugens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.